Улсын хэмжээнд хүнсний бүтээгдэхүүний нөөц, нийлүүлэлт тогтвортой байна гэж Засгийн газрын хуралдаанаар мэдээллээ.
Улсын хэмжээнд 18,6 мянган тн мах, 125,1 мянган тн гурил, 1,5 мянган тн гурилан бүтээгдэхүүн, 14,5 мянган тн төрөл бүрийн будаа, 1,4 мянган тн хуурай сүү, 1,3 сая ширхэг өндөг, 3,9 мянган тн ургамлын тос, 92,1 мянган тн төмс, 38,9 мянган тн хүнсний ногоо, 3,5 мянган тн элсэн чихэр, мянган тн давсны нөөцтэй байгаа аж.
Энэ нь нөөц, нийлүүлэлт тогтвортой гэсэн үг юм.